Skip to main content

Gépek tervezése, telepítése, mozgatása

Üzletágunk egyedi célgépek tervezési és kivitelezési feladatok ellátására szakosodott, mely magában foglalja a gépész- és villamos tervezési, kivitelezési, beüzemelési és karbantartási tevékenységeket.
Az SZALU Kft. tapasztalt szakembergárdával és megfelelő eszközparkkal vállalja gyárak, ipari üzemek, gyártósorok telephelyen belüli és telephelyek közötti mozgatását, installációját, beüzemelését.
A munkák magukban foglalhatják az ipari létesítmény épületgépészeti előkészítését, kialakítását, szállítási, logisztikai feladatok elvégzését, vagy pl. gépek, berendezések szakszerű bontását, dobozolását.
Ügyfeleink igényei szerint állandó, vagy alkalmi megbízás alapján – üzemi berendezések gépek mechanikus és elektromos karbantartását végzi ügyfelünk által meghatározott karbantartási tervek alapján.
A karbantartott berendezések köre kiterjedhet az épületgépészeti kiszolgáló egységekre (légellátó rendszerek, klímák, hűtők, porleválasztók, szűrők, víz,- és emulziós rendszerek, elektromos rendszerek) éppúgy, mint a termeléshez kapcsolódó gépcsoportokra.
Ipari berendezések, gépek, rendszerek, karbantartásaként végezzük azok szükség szerinti részleges felújítását, mely kiterjedhet a berendezés vezérlésére, hajtására, egyes gépelemek cseréjére is.
A felújítási munkákat helyben, vagy igény szerint saját üzemünkben is végezhetjük, gondoskodva a berendezés oda-vissza szállításáról, és felújítás utáni beüzemeléséről.
Az üzemi termelés optimalizálása érdekében ügyfeleink rendszeresen kérik különféle gépek, berendezések speciális átalakítását, részegységek, kiegészítő elemek utólagos gyártását és beépítését. Ezek a kiegészítő elemek lehetnek pl. konvejorok, árutovábbító rendszerek, gépelemek, hengerek, hajtások, szerszámok, vezérlések, kihordó rendszerek, ellátó rendszerek.